Feirer Norsk Arv:
Strikk en Tradisjonell bunad til dukke
din

Dukkeklær for de store begivenheter,
Kirsten så fin i bunad 17. mai

Modell 0024D KIRSTEN Bunad, belte, cape, truse, strømper og pannebånd
Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 

En perfekt Kirsten feirer en perfekt nasjonaldag.

Legg ut på en praktfull reise med den vakre Kirsten, idet hun pynter seg i ånden av 17. mai, en dag når Norge svulmer av stolthet, og feirer sin kjære nasjonaldag for uavhengighet. Forestill deg gatene levende med frihetens glede, demokrati, og Norges uovertrufne skjønnhet, et lykkens tilfluktssted og et fyrtårn av fremragende livskvalitet.

0024 Kirsten miljobilde

Forestil deg Kirsten som leder barnetoget foran det majestetiske norske Kongelige Slottet, et vitnesbyrd om enhet og glede blant unge og gamle nordmenn som kommer sammen for å feire essensen av sitt hjemland.

Å strikke dette mønsteret er ikke bare et håndverk; det er å veve tradisjon, stolthet, og skjønnhet inn i et stykke som vinner din dukkes beundring og komplimenter når det vises frem i din stue. Det er en hyllest til ånden av Norge, innkapslet i de intrikate detaljene og de levende fargene i “Bunaden”.

Kledd til tennene i det herlige norske nasjonaldrakten, “Bunaden”, blir Kirsten et symbol på festlighet og tradisjon. Dette er ikke bare et hvilket som helst antrekk; det er et praktfullt ensemble ment for de største feiringene:

Vi introduserer Modell 0024 KIRSTEN - Et komplett sett bestående av nasjonaldrakten, belte, pannebånd, bluse, kappe, bukser, og sokker. Skapt til perfeksjon, dette mønsteret er nøye designet for å passe 17" - 18" dukker som den elskede American Girl dukken, Baby born (Zapf), Hannah (Götz), og Alexander dukken.

Vi har bragt til livet en "ekte" norsk "Bunad" for din dukke etter stor etterspørsel. American Girl Kirsten Larsson er klar til å feire den norske uavhengighetsdagen, 17. mai, i Målfrids utsøkt designete Nasjonaldrakt. Dette skaperverket markerer det sjette i en serie av tolv spesielt kuraterte antrekk for American Girl Kirsten, og slutter seg til rekkene av fem andre fantastiske kostymer.

0024 Kirsten og 17 mai tog

Vi er begeistret for å dele dette mønsteret med deg og håper det bringer glede og et stykke norsk arv inn i ditt hjem. Denne gangen inviterer vi deg til å spre kjærligheten ved å klikke på linken nedenfor for å dele denne vakre tradisjonen med en venn eller et familiemedlem som setter pris på strikkekunsten og kulturrådheten.

      American Girl Doll
Kirsten feirer 17. mai.     
0024 design KIRSTEN pattern national costume 0024 design KIRSTEN pattern national costume 0024 design KIRSTEN pattern national costume
0024 design KIRSTEN pattern national costume 0024 design KIRSTEN pattern national costume 0024 design KIRSTEN pattern national costume


0024D KIRSTEN.
Dukkeklær for de store begivenheter         
Strikkeoppskriften passer også for andre
17"-18" dukker som Baby born.

(klikk på bildet for å se flere og større bilder)


Strikkeoppskrift 0024 KIRSTEN: Bunad, belte, cape, truse, strømper og pannebånd.

US $7.95

Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlevogn

Legg oppskrift i handlevogn

Klikk her og vis innhold i handlevogn
Vis handlevogn