Bruk av PayPal konto og kredittkort
lik som Visa og Master Card - nedlasting av oppskriften (pdf fil)

En forklaring på betalingsprosssen - nedlasting av oppskrift

Hele nettstedet er oversatt til norsk med ett unntak; fordi selve betalingsprosessen flytter deg bort fra dette nettstedet og over til bankens sikkerhetssystem blir teksten der er på engelsk. Prosessen er enkel og selvforklarende, og du risikerer ikke "å gjøre feil" som medfører konsekvenser.

Velg første om du vil bruke PayPal konto eller kredittkort som betalingsordning. De fleste fra Norge er vant til å bruke kredittkort som Visa og Master Card.

1. Slik korrigerer du din bestilling i handlevognen.
(Du kan evt. ha denne siden oppe ved betaling.)

Når du klikker på de gule knappene "Legg oppskrift i handlevogn" og på "Vis handlevogn" i nettbutikken flytter prosessen til over til bankens betalingssystem og du får dette bildet (under):
Les eksempel i de to firkantene til høyre for figuren om hvordan Endre kvantitet og Fjerne et produkt fra handlekurven.

En annen ting: Fordi nettstedet er internasjonalt benytter vi US dollar, men du finner lett beløpet i norske kroner ved å bruke denne valuta kalkulatoren. Valutaen varierer, verdien av en norsk kroner svinger for det meste rundt 6 dollar.

2. Bruk av PayPal
Betalingsordningen vi bruker drives av en av verdens største banker, PayPal. PayPal har 150 millioner kunder. En vesentlig årsak til populariteten er at PayPal er det enkleste systemet å bruke for den som handler på nettet. Nettbutikker erfarer i snitt å øke omsetningen med 30% ved å ta i bruk PayPal.

Den som bruker kredittkort trenger å fylle ut mer informasjon i et skjema, ved bruk av PayPal er det kun to felter å fylle ut. En vesentlig egenskap ved PayPal er at du ikke trenger å oppgi kontonummeret ditt når du handler. Det ligger godt sikret inne i PayPalsystemet.

For å bruke PayPal's enkle betalingsmetode må man i utgangspunktet skaffe seg en PayPal konto. Det tar noen minutter, så er det det på plass. Ordningen og hvordan du oppretter en konto er forklart på denne siden, nederst i høyre hjørne der er en knapp for å registrere egen konto.

3. Bruk av Visa eller Master Card

Bruk av kredittkort fungerer på vanlig måte slik som du kjenner til fra før om du har handlet fra norske nettsteder. (se videre beskrivelse nedenfor).

4. Fullfør betalingsprosessen

Du sluttfører altså betalingsprosessen ved å velge mellom kredittkort og PayPal, deretter klikker du på den blå knappen "Proceed to Checkout" høyre i handlevognen).

5. Last ned oppskriften (pdf fil)

Straks betalingsprosessen er gjennomført kommer det opp en side med link til oppskriften / oppskriftene du har kjøpt og informasjon om nedlasting.
NB! For å laste ned og åpne pdf filene trenger du versjon av Adobe Reader, versjon 10 (X) eller nyere.
Ikke få panikk om det roter seg til litt og du mister den siden, vi sender deg nemlig automatisk en epost med all informasjon du trenger pluss link til oppskriften der du enkelt kan laste de ned. Det hender den emailen havner i søppelkassen, så se der om du ikke finner den.

Selv om du skriver ut oppskriften på papir, lagre pdf filen på hard disken så har du den der.

NB!Ta vare på den emailen du får med kvittering og link, da kan du i fremtiden laste ned oppskriften på nytt. For å hindre misbruk er det satt en første tidsgrense på 14 dager, men når du vil laste ned oppskriften på nytt får du en egen link der du anmoder om forlenget frist. Vi rekker vanligvis å bekrefte den anmodningen i løpet av et døgn. Uansett er oppskriftene dine trygge hos oss, du får ny oppskrift uansett hvor mange år det har gått siden du kjøpte den.


German text

Svensk

NorskIn order to make the site more interesting and informative for you, soon we will start using this extra right column to show different content on different pages. For a while only the same content will appear on all pages.View more beautiful
American Girl doll
knitting patterns

#0017 Kirsten in January
visiting the Opera house
#0019 Kirsten in February
visiting Holmenkollen Ski jump


Free pattern
Subscribe the newsletter
and get
doll knitting pattern
ANNE for free.

Enter your
E-mail Address
Enter your First Name
Then

Don't worry,
your e-mail address
is totally secure.


If you
enjoyded this page,
click here to share it with
your family and friends