' '

Brei voor uw pop een prachtige Jurk voor Kerstmis 

Model 0104D MARI - Jurk, Mantel, Broekje, Schoentjes, Muts en Haarband (Dit patroon past voor poppen van 43 tot 45 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.)


Hallo allemaal!  Kerstmis komt er aan!

We zijn nu allemaal begonnen met de voorbereidingen voor Kerstmis.  We hebben deze dagen veel te doen.

We maken koekjes en lekker eten, en we vullen onze huizen met lekkere geuren die ons vertellen dat het bijna Kerstmis! Het is een fijne tijd als we uitkijken naar Kerstmis en de tijd die we samen met familie en vrienden doorbrengen!

De avonden voor Kerstmis zijn vaak lang en donker en we vinden het fijn... 

Toen de kleding klaar was en ik mijn pop Mari aangekleed had, dacht ik dat ze er schattig uit zag. Ik denk dat het schattig is om een mantel en muts te hebben die passen bij de jurk voor Kerstmis.

 ... om dan met breinaalden en wol aan de slag te gaan.

Waarom geen mooie kleding breien voor Kerstmis voor uw mooie pop Mari?

Onze pop Mari is blij met nieuwe kleding voor Kerstmis en ze kijkt er naar uit!

Ik begon met rood deze nieuwe jurk voor mijn pop te breien. In het begin van deze jurk breide ik een boord van jongens en meisjes die elkaar vasthielden. Toen ik begon aan deze jurk, dacht ik aan de tijd dat ik een klein meisje was en mijn moeder …

 ...  ...kleding voor me naaide.  Vaak naaide ze smalle bandjes op de randen en de kraagjes om mijn kleding nog mooier te maken. De smalle boordjes die ik gebreid heb voor deze kleding herinneren mij aan deze boordjes. Hier in Noorwegen noemen we die “Krokelisser”.   

Mijn pop Mari is gekleed met een mantel en muts op weg naar een feestje.

Toen de kleding klaar was en ik mijn pop Mari aangekleed had, dacht ik dat ze er schattig uit zag. Ik denk dat het schattig is om een mantel en muts te hebben die passen bij de jurk voor Kerstmis.

Toen dacht ik dat heel fijn zou zijn om haar een rode mantel en muts te breien om te dragen als ze met Kerstmis naar buiten zou gaan, dus hier zijn ze! 

Zoals u zelf kan zien is mijn pop Mari schattig gekleed voor het komende kerstfeest!

Ik hoop de u ook met plezier deze kleding zult breien voor uw pop!

De haarband is gebreid in het wit met gerstekorrel randen met een grote strik in gerstekorrel gebreid en op de haarband genaaid.

Ik heb altijd graag witte schoenen voor mijn kinderen gezien dus heb ik een paar mooie witte schoentjes gebreid voor mijn pop Mari. De schoentjes hebben aan de buitenkant een knoopje…

En een klein in gerstekorrel gebreid strikje vastgenaaid op de wreef.

Op het voorpand van het jurkje heb ik twee kleine zakjes gebreid.

Ik heb de kraag in het wit gebreid met randen in gerstekorrel. Langs de kraag is een klein rood boordje binnen de kantsteken gebreid.

Ten slotte breide ik haar onderbroek.

Succes!

Groetjes
Målfrid


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid


Strikk en deilig julekjole
til dukken din

Model 0104D MARI - Kjole, Kåpe, Truse, Pannebånd, Lue og Sko

0104D MARI 
Kjole, Kåpe, Truse, Pannebånd, Lue og Sko
Strikk en deilig julekjole til dukken din. 
(Strikke- mønstret passer til alle 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet Pris: $8.25
Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurvZoals u zelf kan zien is mijn pop Mari schattig gekleed voor het komende kerstfeest! Ik hoop de u ook met plezier deze kleding zult breien voor uw pop!
Ik heb altijd graag witte schoenen voor mijn kinderen gezien dus heb ik een paar mooie witte schoentjes gebreid voor mijn pop Mari
De schoentjes hebben aan de buitenkant een knoopje

I tillegg har jeg strikket et par lommer på kjolen foran.


Toen dacht ik dat heel fijn zou zijn om haar een rode mantel en muts te breien om te dragen als ze met Kerstmis naar buiten zou gaan, dus hier zijn ze!


Ten slotte breide ik haar onderbroek

Lykke til 
Hilsen, Målfrid